Raha-asia-aloite: Suomenojan linnustonseurannan jatkaminen

Raha-asia-aloite: Suomenojan linnustonseurannan jatkaminen

Työni Suomenojan lintukosteikon puolesta jatkuu. Kaupunginvaltuusto on aiemmin käsitellyt valtuustoaloitteeni Suomenojan linnustonseurannan toteuttamisesta vuosittain. Jotta seurannat varmasti jatkuisivat, olen tänään 20.3.2021 jättänyt seuraavan raha-asia-aloitteen:

Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt toivomusesitykseni Suomenojan pitkäaikaisen linnustonseurannan toteuttamisesta jo kahdesti, 10.12.2018 ja 07.12.2020: ”Valtuusto toivoo, että kaupunki varmistaisi Suomenojan lintukosteikon linnuston pitkäaikaisen vuosittaisen seurannan, jotta ympäristössä tapahtuvan rakentamisen mahdolliset negatiiviset linnustovaikutukset huomattaisiin ajoissa ja niihin voitaisiin reagoida.”

Tästä huolimatta seurannan tekeminen vuosittain on edelleen kysymysmerkki. Esitän raha-asia-aloitteena, että seuraavaan talousarvioon varataan erillinen 10 000 euron määräraha Finnoon linnustonseurannan toteuttamiseen myös vuonna 2022. Mikäli rahaa jää yli, se voidaan käyttää linnustonsuojelua tukeviin toimiin Suomenojalla. Muistutan samalla valtuuston tahdosta, että seurantaa jatkettaisiin vuosittain ja pitkäaikaisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s