Kunnallisvaalit 2017

Haluan tehdä Espoosta eheän ja kaikille avoimen kaupungin, jossa asutuksen vilskeestä on vain pieni loikka, tai yksi pysäkinväli, luonnonrauhaan.

Valtuutettuna olen vienyt Espoota tähän suuntaan neljän vuoden ajan. Haluan jatkaa tätä työtä ja siksi olen ehdolla kuntavaaleissa huhtikuussa 2017.

Olen 39-vuotias kaupunginvaltuutettu ja kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen. Siviilissä olen toimittaja sekä levykaupan työntekijä ja lintujen ja jazzmusiikin harrastaja. Vartuin Olarissa, nykyään asun Matinkylässä.

Olen aktiivinen, luottamustoimille omistautuva valtuutettu. Perehdyn asioihin ja perustelen kantani rakentavasti. Perustan päätökseni tietoon. Olen rehti ja kriittinen vihreiden arvojen puolustaja.

Olen puolustanut luontoarvoja aktiivisesti kaikessa kaupunkisuunnittelussa. Erityisesti Suomenojan lintukosteikon suojeleminen ja Espoon Keskuspuiston turvaaminen ovat minulle läheisiä asioita.

Tein syksyllä 2016 valtuustoaloitteen uusien suojelualueiden perustamisesta Espoon Keskuspuistoon. Aloite sai hyvän vastaanoton, ja päätös näiden suojelualueiden rajauksesta on tulossa valtuuston hyväksyttäväksi vielä tämän valtuustokauden kuluessa.

Haluan nostaa Espoon raiteille ja ilmastonmuutoksen torjunnan eturintamaan. Haluan enemmän kaupunkia jo kaupunkimaisille alueille – ja suojella luontoa alueilla, jotka ovat liian arvokkaita rakentamiselle. Puolustan hyvää kaupunkia, jossa palvelut ovat lähellä ja liikkuminen on helppoa. Silloin myös kulttuurielämä kukoistaa.

Olen vilpittömän motivoitunut jatkamaan työtä valtuutettuna luonnonläheisen ja viihtyisän Espoon puolesta.