Valtuustoaloite energian säästämisestä

Kaupunginvaltuusto kokoontui kesätauon jälkeen 22. elokuuta. Jätin kokouksessa energian säästämiseen liittyvän valtuustoaloitteen, johon kertyi yhteensä 34 allekirjoitusta, ilokseni kaikista valtuustoryhmistä.

Maailmanpoliittisen tilanteen seurauksena käsillä on energiakriisi, joka koskettaa myös Suomea. Syksyllä käynnistyy valtakunnallinen energiansäästökampanja, jonka yhteydessä työ- ja elinkeinoministeriö tiedottaa kansalaisille keinoista, joilla voi pienentää omaa energiankulutusta. Me valtuutetut esitämme valtuustoaloitteena, että Espoo toteuttaa koko kaupungin laajuisen energiakatselmuksen, jonka tavoitteena on löytää mahdollisimman pian tehokkaita keinoja energian säästämiseen sekä energiakustannusten minimoimiseen. Katselmuksen tulosten perusteella laaditaan energian säästämisestä suunnitelma, jonka toteuttaminen aloitetaan välittömästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s