Olen ehdolla numerolla 174

Olen ehdolla numerolla 174

Olen ehdolla kolmannelle kaudelle Espoon kaupunginvaltuustoon.

Haluan tehdä Espoosta eheän ja kaikille avoimen kaupungin, jossa asutuksen vilskeestä on vain pieni loikka, tai yksi pysäkinväli, luonnonrauhaan.

Valtuutettuna olen vienyt Espoota tähän suuntaan kahden valtuustokauden ajan. Haluan jatkaa tätä työtä ja siksi olen ehdolla kuntavaaleissa kesäkuussa 2021.

Olen 43-vuotias kaupunginvaltuutettu ja kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtaja. Siviilissä olen Tringa-lehden päätoimittaja, Digelius Music -levykaupan työntekijä ja lintujen ja jazzmusiikin harrastaja. Vartuin Olarissa, nykyään asun Matinkylässä.

Olen aktiivinen, luottamustoimille omistautuva valtuutettu. Perehdyn asioihin ja perustelen kantani rakentavasti. Perustan päätökseni tietoon. Olen rehti ja kriittinen vihreiden arvojen puolustaja.

Olen puolustanut luontoarvoja aktiivisesti kaikessa kaupunkisuunnittelussa. Erityisesti Suomenojan lintukosteikon suojeleminen ja Espoon Keskuspuiston turvaaminen ovat minulle läheisiä asioita.

Aloitteestani Espoon Keskuspuistoon on perustettu kolme uutta luonnonsuojelualuetta, joiden laajuus 72,8 hehtaaria. Olen tehnyt hyvän vastaanoton saaneen valtuustoaloitteen esimerkiksi Espoon viherkattovisiosta, joka on jo toteutunut ja alkanut näkyä asemakaavoissa, uusimpana Satakielenrinne Tapiolassa. Kuluvana keväänä 2021 jätin yhdessä Inka Hopsun kanssa valtuustoaloitteen kansallisen kaupunkipuiston perustamisesta Espooseen. Tein myös talousarvioaloitteen Hannusjärven suojelutyöhön osoitettavasta rahoituksesta, joka käsitellään seuraavien budjettineuvottelujen yhteydessä.

Haluan nostaa Espoon raiteille ja ilmastonmuutoksen torjunnan eturintamaan. Haluan enemmän kaupunkia jo kaupunkimaisille alueille – ja suojella luontoa alueilla, jotka ovat liian arvokkaita rakentamiselle. Puolustan hyvää kaupunkia, jossa palvelut ovat lähellä ja liikkuminen on helppoa etenkin jalan ja pyörällä. Silloin myös kulttuurielämä kukoistaa.

Olen vilpittömän motivoitunut jatkamaan työtä valtuutettuna luonnonläheisen ja viihtyisän Espoon puolesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s