Olen ehdolla kuntavaaleissa 9.4.2017

5.3.2017 Haluan tehdä Espoosta eheän ja kaikille avoimen kaupungin, jossa asutuksen vilskeestä on vain pieni loikka, tai yksi pysäkinväli, luonnonrauhaan.

Valtuutettuna olen vienyt Espoota tähän suuntaan neljän vuoden ajan. Haluan jatkaa tätä työtä ja siksi olen ehdolla kuntavaaleissa huhtikuussa 2017.

Olen 39-vuotias kaupunginvaltuutettu ja kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen. Siviilissä olen toimittaja sekä levykaupan työntekijä ja lintujen ja jazzmusiikin harrastaja. Vartuin Olarissa, nykyään asun Matinkylässä.

Olen puolustanut luontoarvoja aktiivisesti kaikessa kaupunkisuunnittelussa. Erityisesti Suomenojan lintukosteikon suojeleminen ja Espoon Keskuspuiston turvaaminen ovat minulle läheisiä asioita.

Tein syksyllä 2016 valtuustoaloitteen uusien suojelualueiden perustamisesta Espoon Keskuspuistoon. Aloite sai hyvän vastaanoton, ja päätös näiden suojelualueiden rajauksesta on tulossa valtuuston hyväksyttäväksi vielä tämän valtuustokauden kuluessa.

Haluan enemmän kaupunkia jo kaupunkimaisille alueille – ja suojella luontoa alueilla, jotka ovat liian arvokkaita rakentamiselle. Puolustan hyvää kaupunkia, jossa palvelut ovat lähellä ja liikkuminen on helppoa. Silloin myös omaehtoinen kulttuurielämä kukoistaa.

Haluan nostaa Espoon raiteille ja ilmastonmuutoksen torjunnan eturintamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s