Aikalisä Otsolahdella

Kaupunkisuunnittelulautakunta käsitteli eilisessä kokouksessaan oikaisuvaatimuksia, joita Tapiolan Itämetsän säilymisestä huolestuneet asukkaat olivat tehneet kaupunkisuunnittelujohtajan myöntämistä maisematyöluvista.

Tai oikeammin: lautakunta ei käsitellyt asiaa lainkaan, sillä maisematyölupa oli päätetty vetää pois ja siten oikaisuvaatimuksiakaan ei käsitelty.

Tämä oli yllätys, mutta ei huono sellainen. Valmisteilla on selvitys Otsolahden tilasta, ja on parempi tehdä päätöksiä vasta, kun selvityksestä voidaan rauhassa tehdä viisaita päätelmiä.

Tällä erää Itämetsään ei siis raivata reittiä hulevesille, tehdä viivytysaltaita tai kaadeta puita.

Toistaiseksi nykytilanne jatkuu. Hulevedet johdetaan edelleen Otsolahteen. Tehtiinpä jatkossa hulevesien osalta minkälainen päätös tahansa, Otsolahden tilaa on pystyttävä kohentamaan.

Kaupunkisuunnittelujohtajan päätös vetää maisematyölupa pois oli oikea. Alueen asukkaita oli jo aiemmin kiusannut valtuuston enemmistön päätös aloittaa Kehä I:n kattaminen. Itämetsään suunniteltu hulevesihanke oli vielä ylimääräinen harmi tietöitä seuranneiden mullistusten keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s