Korkeaa rakentamista ja Facebookia

Viikonlopun ohjelmaan kuului kampanjointia lauantaina Leppävaarassa sekä Tapiolassa, jossa osallistuin myös innostavaan lähidemokratiademoon. Etsimme Vihreiden ehdokkaiden ja asukasaktiivien kanssa erilaisia ratkaisuja korkeaan rakentamiseen Espoossa. Kiitokset keskustelun fasilitaattorille Lari Karreiselle ja kaikille muille osallistujille!

Korkealle rakentamiselle tarvitaan pelisäännöt, jotka ovatkin Vihreiden aloitteesta tekeillä. Huolenaiheita on monia: rakennetaanko Espoota ylöspäin kohtuuhintaisen asumisen ja huokeiden vuokra-asuntojen rakentamisen kustannuksella? Mihin korkea rakentaminen sopii, ja miten tornien pystyttäminen vaikuttaa niiden varjoon jääviin asuinalueisiin? Matalan auringon maassa myös varjoalue on väistämättä suuri.

Ja ennen kaikkea: olisiko syytä huolehtia ankeimmat asuinalueet kuntoon ennen kuin rakennetaan uutta? Matinkylässä, Espoon keskuksessa ja monessa muussakin paikassa on paljon syitä kohentaa asumisviihtyvyyttä. Myös tiivistämiseen on varaa.

Tämän blogisivun lisäksi voit seurata vaalihommiani myös Facebookissa. Tykkääjiä on pian 150 – tervetuloa joukkoon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s